Ελαφόνησος - elafonisoshttps://elafonisos.inspacetime.gr
Εθελοντικός καθαρισμός στο κεδρόδασος της Ελαφονήσου


 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, Μάιος 2022

Το περιβαλλοντικό πρόγραμμα «Η Φροντίδα για το Περιβάλλον είναι στο DNA μας» από τα συμπληρώματα διατροφής “Science of Nature” & την KARABINIS MEDICAL ανακοινώνουν εθελοντικό καθαρισμό στο κεδρόδασος της Ελαφονήσου.

Η KARABINIS MEDICAL, με αίσθημα ευθύνης προς το περιβάλλον και την κοινωνία,  στο  πλαίσιο  του περιβαλλοντικού της προγράμματος «Η Φροντίδα για το περιβάλλον είναι στο DNA μας», ανακοινώνει εθελοντικό καθαρισμό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Ιουνίου στον Δήμο Ελαφονήσου, στο κεδρόδασος του νησιού.

Το πρόγραμμα «Η Φροντίδα για το Περιβάλλον είναι στο DNA μας» είναι μία πρωτοβουλία που στόχο έχει να θωρακίσει την άμυνα του Περιβάλλοντος. Ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα, το οποίο τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και στοχεύει στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και στην ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για την ανακύκλωση και την προστασία του περιβάλλοντος από τη ρύπανση.

Η υλοποίηση του καθαρισμού πραγματοποιείται με την σημαντική υποστήριξη και σε συνεργασία της KARABINIS MEDICAL με τον Δήμο Ελαφονήσου και με το ηλεκτρονικό φαρμακείο pharm24. Σε αυτό το σημαντικό εγχείρημα για την τοπική κοινωνία της Ελαφονήσου στρατηγικοί συνεργάτες του προγράμματος παραμένουν το Ελληνικό Φαρμακείο και η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης.

Ο κ. Απόστολος Καραμπίνης, Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος της KARABINIS MEDICAL, δήλωσε σχετικά: «Για όλους εμάς, στην KARABINIS MEDICAL, η προστασία του Περιβάλλοντος είναι τρόπος ζωής. Προσηλωμένοι στο όραμά μας για έναν κόσμο απαλλαγμένο από πλαστικά, συνεχίζουμε για 2η συνεχόμενη χρονιά τους καθαρισμούς επιβαρυμένων περιοχών.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που έχουμε στο πλευρό μας, τόσο τον Δήμο  Ελαφονήσου όσο και το pharm24 στην προσπάθεια μας να παραδώσουμε έναν κόσμο καλύτερο στην επόμενη γενιά. Η αγάπη για τον άνθρωπο και το περιβάλλον θα αποτελεί πάντα κεντρικό άξονα της στρατηγικής της KARABINIS MEDICAL και απευθύνουμε πρόσκληση προς όλους στις 3/06 στις 11π.μ, να είναι μαζί μας!».