Ελαφόνησος - elafonisoshttps://elafonisos.inspacetime.gr
ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΙΔΩΝ ΤΕΒΑ/FEAD

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΙΔΩΝ ΤΕΒΑ/FEAD

Ο Δήμος Ελαφονήσου στο πλαίσιο του χρηματοδοτούμενου Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων (FEAD/TEBA)», θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 22.03.2021 διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε οικογένειες δικαιούχους του προγράμματος στο ισόγειο του Δημοτικού Καταστήματος.

Για την αποφυγή συνωστισμού λόγω COVID-19 και την διευκόλυνση της διαδικασίας, παρακαλούμε ΟΛΟΙ να προσέρχονται κατά την αναγραφόμενη ώρα στο γραπτό μήνυμα που τους έχει αποσταλεί στον αριθμό κινητού τηλεφώνου τον οποίο έχουν δηλώσει και να διαθέτουν μάσκες και μέσο για την μεταφορά των προϊόντων (ειδικά για τους πολυμελείς δικαιούχους).

Ωφελούμενοι του προγράμματος είναι οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο Πρόγραμμα ΤΕΒΑ. Για την παραλαβή των προϊόντων χρειάζεται να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο και την εγκεκριμένη αίτηση του ΚΕΑ ή το ΑΜΚΑ σε έντυπη μορφή.

Επιτρέπεται να παραλάβει οποιοδήποτε μέλος που αναγράφεται στην αίτηση του ωφελούμενου με ταυτότητα και ΑΜΚΑ. Σε διαφορετική περίπτωση (άλλο συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο) απαιτείται εξουσιοδότηση (με γνήσιο υπογραφής) και επίσημο έγγραφο από το οποίο προκύπτει ο ΑΜΚΑ του εξουσιοδοτούντος ωφελούμενου.

Η ανωτέρω δράση υλοποιείται μέσω της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Πελοποννήσου που έχει συσταθεί για τις ανάγκες του ΤΕΒΑ και στην οποία ο Δήμος Ελαφονήσου συμμετέχει ως εταίρος.

Με υψηλό αίσθημα ατομικής ευθύνης και αλληλοσεβασμού για την προστασία της υγείας όλων μας, παίρνουμε τα μέτρα προφύλαξης και παραμένουμε ασφαλείς.

Εκ του Δήμου Ελαφονήσου