Ελαφόνησος - elafonisoshttps://elafonisos.inspacetime.gr
Η Ώρα του Δημότη – Επικοινωνία με τους Δημότες

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ

Ελαφόνησος, 09/03/2020

Η Ώρα του Δημότη – Επικοινωνία με τους Δημότες

Επιδιώκοντας το διάλογο και την άμεση και εποικοδομητική επικοινωνία με τους πολίτες, η Δήμαρχος καλεί τους Δημότες για να συζητήσουν τις απόψεις τους, τις προτάσεις τους και τα αιτήματά τους, την τελευταία Παρασκευή κάθε μήνα αρχής γενομένης της Παρασκευής 28/3/2020, στο Δημαρχείο, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβούλιο, ώρες 10:00 πμ έως 13:00 μμ.

Κύριο μέλημα μας είναι η καταγραφή των προβλημάτων και των θεμάτων της καθημερινότητας των Δημοτών μας προκειμένου να θέσουμε προτεραιότητες στην επίλυση αυτών και να εστιάσουμε στην παραγωγή ουσιαστικού έργου.

Οι Δημότες μας θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν ενεργά στη διοίκηση του Δήμου, θα μπορούν να ενημερώνουν τη Δημοτική Αρχή, να καταθέτουν τις δικές τους προτάσεις και ιδέες και να συζητούν με τους αιρετούς τα θέματα που τους απασχολούν.

Εκεί θα βρίσκονται η Δήμαρχος, οι Αντιδήμαρχοι και όσοι εκ των Αιρετών δύνανται για να ακούσουν τους πολίτες και να δώσουν άμεσα απαντήσεις στους ενδιαφερόμενους, καθώς επίσης να καταγράψουν τα θέματα προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες και να απαντηθούν σε επόμενη ώρα του Δημότη.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους οι πολίτες παρακαλούνται όπως επικοινωνούν τηλεφωνικά με το Γραφείο Δημάρχου στο τηλ. 2734 0 61370. Σε περίπτωση αλλαγής του προγράμματος της Δημάρχου, θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση.