Ελαφόνησος - elafonisoshttps://elafonisos.inspacetime.gr
Σύσταση δεύτερης (2ης) θέσης Αγροτικού Ιατρού στο Π.Π.Ι. Ελαφονήσου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με πρωτοβουλία του Δήμου Ελαφονήσου και συγκεκριμένα με το υπ’ αρ. Πρωτ. 1226 από 21/09/2018 αιτήματός μας περί σύστασης δεύτερης (2ης) θέσης Αγροτικού Ιατρού στο Π.Π.Ι. Ελαφονήσου καθώς επίσης και της άμεσης ανταπόκρισης του Υπουργείου Υγείας, σε συνεργασία με την Διοίκηση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων & Δυτικής Ελλάδας, επετεύχθη η σύσταση της 2ης θέσης, προκηρύχθηκε και αναμένεται να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες τόσο για την 1η όσο και για την 2η θέση Ιατρού Υπαίθρου.

Έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία πλήρωσης των δύο θέσεων και με μεγάλη ικανοποίηση, χαρά και προσμονή σας ενημερώνουμε ότι θα υποδεχθούμε την 2η αγροτικό ιατρό -με αίτημα παράτασης της θητείας της- την προσεχή Παρασκευή 22/03/2019, προκειμένου να συνδράμει στο δύσκολο έργο του πολίτη -πλέον- Ιατρού Υπαίθρου, ο οποίος, επίσης, θα βρίσκεται κοντά μας με αίτησή του για την ολοκλήρωση της θητείας του στο Π.Π.Ι. Ελαφονήσου.

Ευχαριστούμε θερμά και προσωπικά όσους συνέδραμαν στις ανωτέρω ενέργειες και ανταποκρίθηκαν στο αίτημα μας δίνοντας λύση σε ένα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο τόπος μας, ήτοι την αδιάλειπτη λειτουργία του Ιατρείου μας και δεσμευόμαστε να είμαστε στο πλευρό των Ιατρών μας, συνοδοιπόροι και συνεργάτες τους, με γνώμονα τις ανάγκες των δημοτών και των επισκεπτών μας, δίνοντας κίνητρα και αναβαθμίζοντας -με συνέπεια και αποδοτικότητα- τις παροχές του τόπου μας.

Η Δήμαρχος

Λιάρου Ευσταθία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ