Ελαφόνησος - elafonisoshttps://elafonisos.inspacetime.gr
Τελετή παράδοσης ασθενοφόρου στο Δήμο Ελαφονήσου παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας και του Αντιπροέδρου του Ε.Κ.Α.Β.

Την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014 στις 13:30, θα πραγματοποιηθεί η επίσημη τελετή παράδοσης ενός ασθενοφόρου οχήματος στον Δήμαρχο Ελαφονήσου κο Χαράλαμπο Λιάρο από τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κο Λεωνίδα Γρηγοράκο και τον Αντιπρόεδρο του Ε.Κ.Α.Β. κο Μανώλη Αντωνάκο, με την παρουσία θεσμικών φορέων του νησιού.

Το συγκεκριμένο ασθενοφόρο όχημα αφού παραχωρήθηκε από το Γενικό Νοσοκομείο Αττικής «Σισμανόγλειο-Αμαλία Φλέμινγκ» στο Ε.Κ.Α.Β. για την περαιτέρω κάλυψη των αναγκών του, ο Αντιπρόεδρος του Οργανισμού κος Μανώλης Αντωνάκος, με την αρωγή του -αρμόδιου για το Κέντρο- Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κου Λεωνίδα Γρηγοράκου, μερίμνησε για την τελική διάθεση του στον Δήμο Ελαφονήσου.

Η εν λόγω παραχώρηση στον Δήμο Ελαφονήσου, λύνει ένα χρονίζον πρόβλημα του νησιού, που δεν διέθετε ασθενοφόρο όχημα μέχρι σήμερα, ενώ η ενίσχυση των δομών Υγείας σε περιοχές που παρουσιάζονται παρόμοια ζητήματα αποτελεί βασική προτεραιότητα για το Υπουργείο Υγείας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ