Ελαφόνησος - elafonisoshttps://elafonisos.inspacetime.gr
Ευχαριστήριο Μήνυμα του συνδυασμού “Ανάπτυξη Ελαφονήσου”

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ

Ο συνδυασμός της “Ανάπτυξης Ελαφονήσου” και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Χαράλαμπος Λιάρος ευχαριστεί θερμά τους δημότες της Ελαφονήσου που μας εμπιστεύτηκαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους. Ευχαριστούμε όλους τους υποψηφίους Δημοτικούς συμβούλους που στελέχωσαν το συνδυασμό μας και έδωσαν έναν προεκλογικό αγώνα έντιμο και αποτελεσματικό. Ιδιαίτερα ένα μεγάλο ευχαριστώ στην νεολαία του νησιού μας, που μας στήριξε και συνέβαλλε καθοριστικά στο εκλογικό αποτέλεσμα.

Η σαφής εντολή της 18ης Μαΐου μας γεμίζει με ακόμα μεγαλύτερες ευθύνες. Με ύψιστο αίσθημα πολιτικής ευθύνης διαβεβαιώνουμε όλους τους δημότες Ελαφονήσου ότι, από τη θέση της Δημοτικής Αρχής θα πορευτούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να ανταποκριθούμε στα φλέγοντα ζητήματα του τόπου μας και να θέσουμε την Ελαφόνησο σε αναπτυξιακή τροχιά, ώστε να καταστεί υπόδειγμα νησιωτικού Δήμου.

Μαζί ενωμένοι συνεχίζουμε δυναμικά με μοναδικό σκοπό μια δημιουργική και αναπτυξιακή πορεία για το νησί μας. Καλούμε άπαντες τους Ελαφονησιώτες, την εκλεγμένη αντιπολίτευση, τους συλλόγους και φορείς του νησιού, να γίνουν αρωγοί στην προσπάθειά μας ώστε να φέρουμε σε πέρας το δύσκολο έργο που έχουμε να επιτελέσουμε.

Η νέα Δημοτική Αρχή και εγώ προσωπικά ως νέος Δήμαρχος, θα είμαστε πάντα δίπλα σε όλους τους δημότες και τις καθημερινές τους ανάγκες, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης όλων των Ελαφονησιωτών.