Ελαφόνησος - elafonisoshttps://elafonisos.inspacetime.gr
Αγιασμός στα Σχολεία της Ελαφονήσου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 9:30 πμ. ο καθιερωμένος Αγιασμός στα σχολεία της Ελαφονήσου, Νηπιαγωγείο, Δημοτικό και το Γυμνάσιο, για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

 Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά ευχήθηκε στους μαθητές και εκπαιδευτικούς του Δήμου Ελαφονήσου, ο Δήμαρχος, Παναγιώτης Ψαρομμάτης. Ο Δήμαρχος καλωσόρισε τους εκπαιδευτικούς και απευθυνόμενος σε αυτούς ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο τους. «Η χρονιά θα είναι δύσκολη για όλους μας. Είμαι όμως βέβαιος ότι και εσείς από την πλευρά σας θα κάνετε το καθήκον σας. Τα παιδιά μας και η σωστή τους εκπαίδευση είναι ότι σημαντικότερο για την κοινωνία μας. ο Δήμος μας θα είναι σταθεί στο πλάι σας με συνέπεια και θα είναι ενεργά παρών σε ότι απασχολεί τη σχολική κοινότητα.» Ο Δήμαρχος ενθάρρυνε τους μαθητές να ξεκινήσουν την προσπάθεια τους με όρεξη για μελέτη διευκολύνοντας το έργο των δασκάλων και καθηγητών τους. Επεσήμανε πόσο σημαντικό είναι να αναγνωρίσουν τις θυσίες των γονιών τους και να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια τους, κλείνοντας με ευχές για προκοπή και καλή πρόοδο. Στους παρευρισκόμενους γονείς και συγγενείς των μαθητών ο Δήμαρχος ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά με δύναμη και υγεία.

Ευχές για μία καλή και δημιουργική χρονιά έδωσαν και εκπαιδευτικοί και διευθυντές των σχολείων μας.

 

Ευχετήριο μήνυμα Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείων Ελαφονήσου

Καλωσορίζουμε στο νησί μας τους εκπαιδευτικούς των σχολείων μας με τη δέσμευση να σταθούμε δίπλα τους και να υποστηρίξουμε το έργο τους αλλά και κάθε τους ενέργεια που θα ωφελήσει τα παιδιά και την κοινωνία μας. Η νέα σχολική χρονιά είναι το ξεκίνημα μιας νέας πορείας για την επίτευξη στόχων. Την πορεία αυτή την αντιμετωπίζουμε με αισιοδοξία, δημιουργικότητα, συνεργασία και κυρίως ενδιαφέρον και αγάπη για τα παιδιά μας.

Καλή σχολική χρονιά με υγεία σε όλους.

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείων Ελαφονήσου