Ελαφόνησος - elafonisoshttps://elafonisos.inspacetime.gr
Επίδειξη ελληνικών παραδοσιακών χορών, η γιορτή συνεχίζεται…

Στο σημαιοστολισμένο προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού του Αγ. Σπυρίδωνα και με θέα το φωταγωγημένο λιμάνι και τα ψαροκάικα, σε ένα περιβάλλον απόλυτα νησιώτικο και παραδοσιακό, η χορευτική ομάδα της Ελαφονήσου χάρισε και πάλι μία μοναδική βραδιά στους επισκέπτες του νησιού το βράδυ της παραμονής του Δεκαπενταύγουστου.

Με το τέλος της επίδειξης η υπεύθυνη της του χορευτικού αφού ευχαρίστησε το Δήμο Ελαφονήσου, την Ενορία του Αγίου Σπυρίδωνα και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ελαφονήσου κάλεσε τον κόσμο, θεατές και συντελεστές στο χορό. Στο κάλεσμα της Αντωνίας Τζερεφού ανταποκρίθηκαν όλοι, το προαύλιο γέμισε κόσμο και τα παιδιά αλλά και οι κυρίες του χορευτικού με τις όμορφες παραδοσιακές ενδυμασίες τους, συνόδευσαν στο χορό τους ξένους και επισκέπτες που συμμετείχαν με ενθουσιασμό.

Το πολιτιστικό αυτό γεγονός έχει και συνέχεια. Την Παρασκευή 17 Αυγούστου και ώρα 8:30μ.μ. στην πλατεία του Λιμανιού της Ελαφονήσου θα πραγματοποιηθεί επίδειξη ελληνικών παραδοσιακών χoρών, αυτή τη φορά από την μικρή ομάδα χορευτικού της Ελαφονήσου.