Ελαφόνησος - elafonisoshttps://elafonisos.inspacetime.gr
Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση από το Δημοτικό σχολείο και το Νηπιαγωγείο Ελαφονήσου

Η αποχαιρετιστήρια εκδήλωση του Δημοτικού σχολείου και του Νηπιαγωγείου Ελαφονήσου πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου την Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2012.

 Εκπαιδευτικοί και μαθητές αποχαιρέτησαν τη σχολική χρονιά που ολοκληρώθηκε με μια ιδιαίτερη γιορτή. Σειρά από δρώμενα με πρωταγωνιστές τους μικρούς μαθητές αλλά και με την ενεργή συμμετοχή των εκπαιδευτικών, απόλαυσαν όλοι όσοι βρέθηκαν στην κατάμεστη αίθουσα του σχολείου. Οι μικρές μουσικοχορευτικές και θεατρικές παραστάσεις που διαδραματίστηκαν ήταν εμπνευσμένες κυρίως από μουσικές παραγωγές του ελληνικού κινηματογράφου με κοινό μεταξύ τους χαρακτηριστικό το «θαλασσινό» στοιχείο, όπως η Αλίκη στο Ναυτικό, Γοργόνες και Μάγκες, κ.α. Μαθητές και δάσκαλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα στους γονείς, συγγενείς και φίλους των μαθητών.

Συγχαρητήρια αξίζουν στους μαθητές, αλλά και στους δασκάλους και νηπιαγωγούς των σχολείων Ελαφονήσου, οι οποίοι με πίστη στην παιδαγωγική αξία των εκδηλώσεων κατάφεραν να διοργανώσουν μια μοναδική γιορτή – παραγωγή.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων των Σχολείων της Ελαφονήσου μοίρασαν αναμνηστικά μπλουζάκια σε όλους τους μαθητές.