Ελαφόνησος - elafonisoshttps://elafonisos.inspacetime.gr
Πρόσκληση δημοτών σε Συνέλευση

Η Δημοτική αρχή της Ελαφονήσου και ο Δήμαρχος Παναγιώτης Μ. Ψαρομμάτης καλούν τους κατοίκους και τους φορείς του Δήμου μας σε Συνέλευση την Κυριακή, 6 Νοεμβρίου και ώρα 11:00, με θέμα: «Διάλογος Δημοτικής αρχής – δημοτών».

Οι κάτοικοι της Ελαφονήσου θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για θέματα όπως το έργο του Δήμου σε επίπεδο υποδομών και ανάπτυξης, ενέργειες για την ισχυροποίηση του κύρους του Δήμου, και άμεσοι στόχοι. Παράλληλα θα δοθεί η δυνατότητα στους δημότες να μιλήσουν και να ακουστούν, να διατυπώσουν θέσεις και προτάσεις μέσα από έναν απευθείας διάλογο με τη Δημοτική αρχή. Βασικός σκοπός της συγκεκριμένης εκδήλωσης είναι αφενός η ενημέρωση των δημοτών αφεταίρου η ευαισθητοποίηση και η κινητοποίηση τη τοπικής κοινωνίας για συμμετοχή, δράση και συνεργασία με την τοπική αρχή.

Η Συνέλευση του Δήμου Ελαφονήσου συγκαλείται, με αφορμή το πέρας των πρώτων δέκα μηνών της θητείας της νέας Δημοτικής αρχής. Στους δέκα αυτούς μήνες δρομολογήθηκαν και πραγματοποιήθηκαν σειρά από σημαντικές ενέργειες, που αφορούν το θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και την ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας. Η Δημοτική αρχή τηρώντας τη δέσμευση της για συλλογικότητα, διαφάνεια και αποτελεσματικότητα πραγματοποιεί σε τακτά χρονικά διαστήματα δημοτικές συγκεντρώσεις προκειμένου να διασφαλίζει την ενημέρωση του δημότη και τη συμμετοχή του στη διαδικασία λήψης αποφάσεων.

Η Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 11 πμ, στο κατάστημα του Ι. Αρώνη, στο λιμάνι του χωριού.