Ελαφόνησος - elafonisoshttps://elafonisos.inspacetime.gr
Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2011

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ελαφονήσου το φετινό καλοκάιρι

 

  • συμμετείχε στον εορτασμό της 9ης Ιουλίου για την επέτειο των εγκαινίων του Ιερού Ναού του Αγίου Σπυρίδωνα, όπου με σε συνεργασία με το Δήμο Ελαφονήσου, διοργάνωσε τις απογευματινές πολιτιστικές εκδηλώσεις – μικρό πανηγύρι.
  • συμπαραστάθηκε στις εκδηλώσεις του χορευτικού που καλλιεργεί και παρουσιάζει ένα σημαντικό έργο τόσο για τη διαπαιδαγώγηση σε σχέση με τις αξίες και την παράδοση, όσο και για την προβολή των δυνατοτήτων και της ταυτότητας της νεολαίας της Ελαφονήσου, που το καλοκαίρι πραγματοποίησε δύο παραστάσεις.
  • συνδιοργάνωσε σε συνεργασία με το Δήμο Ελαφονήσου, «Μουσική Βραδιά» με την παρουσίαση σμυρναίικων και νησιώτικων τραγουδιών που αποδόθηκαν από ντόπιους, κυρίως μουσικούς.
  • λειτούργησε όλο τον Αύγουστο «Έκθεση Λαϊκής Τέχνης & Λαογραφίας» με έργα ντόπιων δημιουργών και αντικείμενα της καθημερινής ζωής του χθες.

 Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ελαφονήσου ευχαριστεί τους Ελαφονησιώτες για την προσφορά των εκθεμάτων και τον Κώστα Μέντη για την παραχώρηση της αίθουσας, στην οποία πραγματοποιήθηκε η Έκθεση Λαϊκής Τέχνης.

Πολιτιστικός Σύλλογος Ελαφονήσου, καλοκαίρι 2011