Ελαφόνησος - elafonisoshttps://elafonisos.inspacetime.gr
Καλοκαίρι 2011 – ευχαριστίες Δημοτικής αρχής

Η Ελαφόνησος φέτος το καλοκαίρι ξαναέδειξε το όμορφο πολιτιστικό της πρόσωπο. Ο Δήμος μας με την πολύτιμη συμβολή του Πολιτιστικού μας Συλλόγου, αλλά και όλων των Ελαφονησιωτών που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις, αναβίωσε παλιές καλές μέρες. Μεγαλοπρεπής 9η Ιουλίου, πρωτοποριακή βραδιά μουσικής, συγκινητική έκθεση Λαϊκής Τέχνης και πέρα από κάθε προσδοκία επιτυχημένη Γιορτή του Ψαρά ήταν κάποια από τα γεγονότα που διάνθισαν το φετινό πολιτιστικό καλοκαίρι στην Ελαφόνησο.

Στόχος για την νησιωτική μας κοινωνία είναι ο πολιτισμός να αποτελέσει βασικό πυλώνα ανάπτυξης τόσο μέσα από τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις, όσο και μέσα από την ιστορία και τον αρχαίο πολιτισμό που κρύβει ο τόπος μας.

Ο Δήμος Ελαφονήσου και ο δήμαρχος Παναγιώτης Ψαρομμάτης ευχαριστεί και συγχαίρει όλους όσοι συμμετείχαν, αλλά και όσους βοήθησαν εθελοντικά στην φετινή ξεχωριστή πολιτιστική προσπάθεια.

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο της Ελαφονήσου ευχαριστούν:

Τους συλλογικούς Φορείς της Ελαφονήσου, τα μέλη και τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων τους, για την πολύτιμη συμβολή τους στην προσπάθεια για τη διατήρηση της φυσιογνωμίας του τόπου μας, την προστασία του φυσικού πλούτου και την ανάδειξη του πολιτισμού μας.

Τον Πρόεδρο του νεοσυσταθέντος Συλλόγου Επιστημόνων καθηγητή Δρ. Κων/νο Σπ. Μέντη για την τιμή που μας έκανε να παραστεί ως ομιλητής στις εορταστικές εκδηλώσεις της επετείου της 6ης Ιουλίου και των εγκαινίων του Ιερού ναού του Αγ. Σπυρίδωνα.

Τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ελαφονήσου, κο Νικόλαο Τζερεφό και τα νεοεκλεγέντα μέλη του ΔΣ, για το σπουδαίο έργο που πρόσφεραν μέσα από σειρά αξιόλογων πολιτιστικών εκδηλώσεων το φετινό καλοκαίρι.

Τον Πρόεδρο του Συλλόγου των Ψαράδων Ελαφονήσου, κο Δημήτρη Α. Μέντη, τα μέλη του Προεδρείου, τη Γραμματέα του Συλλόγου κα Βασιλική Κουντουρόγιαννη και βέβαια τους ψαράδες της Ελαφονήσου, για την μοναδική συμβολή στη διατήρηση της φυσιογνωμίας και την τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας, αλλά και για την επιτυχημένη διοργάνωση της «Γιορτής του Ψαρά».

Τον Πρόεδρο του Συλλόγου «Φιλόπατρις» κο Χαράλαμπο Αρώνη και τα μέλη του ΔΣ του, για την πολυετή συμβολή τους στη Λαφονησιώτικη κοινωνία και κυρίως για τη δυνατότητα επικοινωνίας των Ελαφονησιωτών μέσα από την εφημερίδα του Συλλόγου.

Τον Πρόεδρο κο Βασίλη Σκαλκόγιαννη και τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων Ελαφονήσου για τη συνεργασία με το Δήμο, για τη λειτουργία  του Κέντρου Πληροφοριών,  προς εξυπηρέτηση των επισκεπτών του τόπου μας.

Την κα Αντωνία Τζερεφού για την πολύτιμη συμβολή της στις πολιτιστικές εκδηλώσεις της Ελαφονήσου, αλλά και για την παιδεία που παρέχει στα παιδιά μας μέσα από τη διδασκαλία των παραδοσιακών χορών.

Τη Δημοτική μας Σύμβουλο κα Μαρία Στ. Αρώνη, για το συντονισμό της 1ης διοργάνωσης Εθελοντικού Καθαρισμού των Παραλιών της Ελαφονήσου.

Τον κο Ηλία Κρούπη για την προμήθεια του φωτογραφικού υλικού από τις πολιτιστικές εκδηλώσεις και τη συνολική συμβολή του στην ηλεκτρονική επικοινωνία και προβολή των εκδηλώσεων του Δήμου και των Φορέων της Ελαφονήσου.

Τον Αντώνη Ανομίτρη για την προμήθεια επίσης φωτογραφικού υλικού από τις καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Τους κ.κ. Γιώργο Μέντη, Γιώργο Τρικαλιώτη και Κανέλα Μέντη, για την εξαίρετη συμμετοχή τους σε επικοινωνιακή ενέργεια με στόχο την τουριστική προβολή της Ελαφονήσου στο κοινό της Βορείου Ελλάδος.

Τη Χορευτική Ομάδα Γυναικών της Ελαφονήσου για τη συμμετοχή της στις πολιτιστικές εκδηλώσεις  του τόπου μας.

Τα παιδιά μας πού ομορφαίνουν με την παρουσία τους κάθε ενέργεια και δράση πολιτισμού και παιδείας.

Ακόμη ευχαριστούμε

Τον κο Σπύρο Μέντη για την προσφορά 3 μικροφώνων για τις ανάγκες των εκδηλώσεων του Δήμου μας.