Ελαφόνησος - elafonisoshttps://elafonisos.inspacetime.gr
Δελτίο Τύπου για Πανελλήνιες και Νέα Σχολική Χρονιά

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ

Ελαφόνησος, 10/09/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Ελαφονήσου με ιδιαίτερη χαρά εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους επιτυχόντες μαθητές των Πανελλαδικών Εισαγωγικών Εξετάσεων στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Χώρας μας. Θεωρούμε βέβαιο ότι ο σκληρός και φιλότιμος αγώνας σας για την επίτευξη των προσωπικών σας στόχων θα συνεχιστεί απρόσκοπτα και με αστείρευτη υπομονή και φιλότιμο θα κατακτήσετε τα όνειρά σας.

Ιδιαίτερη μνεία βέβαια θα πρέπει να κάνουμε και στους μη επιτυχόντες, στους οποίους θα πρέπει να θυμίσουμε ότι η ζωή διαθέτει πολλούς “διαγωνισμούς” προς κατάκτηση. Ο Δήμος μας θα παραμείνει στο πλάι τους, βοηθώντας τους με όποιον τρόπο μπορεί στη διεκδίκηση των οραμάτων, την προσωπική τους υπέρβαση και την αξιοποίηση των ικανοτήτων και δεξιοτήτων τους.

Παράλληλα, θα θέλαμε να ευχηθούμε μία καλή και δημιουργική σχολική χρονιά στους μαθητές των σχολικών μονάδων του νησιού μας, οι φωνούλες των οποίων θα ηχήσουν ξανά στο σχολικό προαύλιο από την Τετάρτη, δίνοντας μία νέα πνοή και αισιοδοξία στον τόπο μας. Ευχόμαστε στους απανταχού Ελαφονησιώτες μαθητές και μαθήτριες Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου καλή πρόοδο, όπως επίσης και στους καθηγητές καλή επιτυχία στο έργο τους. Υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να βοηθήσουμε το εκπαιδευτικό έργο των τελευταίων, ευελπιστώντας σε μία πραγματικά άριστη και δημιουργική συνεργασία.

Η Δήμαρχος

Λιάρου Ευσταθία