Ελαφόνησος - elafonisoshttps://elafonisos.inspacetime.gr
Ενίσχυση του Δήμου Ελαφονήσου με τη σύσταση ιδίας Ταμειακής Υπηρεσίας

Με την 1/2014 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμος Ελαφονήσου ενισχύει τις οικονομικές του δομές, συστήνοντας ιδία Ταμειακή Υπηρεσία. Με απόφαση του Δημάρχου Ελαφονήσου ορίστηκε ως Ταμίας του Δήμου η μόνιμη υπάλληλος κ.Χαλκιώτου Αλεξάνδρα, ΤΕ Διοικητικού – Λογιστικού με βαθμός Γ’ και αναπληρωτής η υπάλληλος κ. Λιάρου Χρυσούλα (ΔΕ Διοικητικού) με βαθμό Ε.

Θυμίζουμε πως μέχρι πριν τη σύσταση ιδίας Ταμειακής Υπηρεσίας, ο Δήμος Ελαφονήσου, κατά τα οριζόμενα από τις διατάξεις του άρθρου 266 του Προγράμματος Καλλικράτη, είχε υπογράψει σύμβαση διαδημοτικής συνεργασίας με το Δήμο Μονεμβασίας για την εξυπηρέτηση του Δήμου μας από την Ταμειακή του Υπηρεσία. Με τη δημοσίευση του Ο.Ε.Υ. του Δήμου Ελαφονήσου ο οποίος προβλέπει τη λειτουργία Ταμείου και την πρόσφατη ενίσχυση του προσωπικού του Δήμου, κατέστη δυνατή η σύσταση της Ταμειακή του Υπηρεσίας.

Η λειτουργία της Ταμειακής Υπηρεσίας αποτελεί ουσιαστική αναβάθμιση των υπηρεσιών καθώς θα επιτρέψει την άμεση διαχείριση των οικονομικών του Δήμου και θα συμβάλει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών της Ελαφονήσου.