- Δήμος Ελαφονήσου - https://elafonisos.gov.gr -

Elafonisos Run 2019

[1]

Πραγματικότητα, πλέον, αποτελεί η διοργάνωση από το Δήμο Ελαφονήσου του νέου τριήμερου αθλητικού δρώμενου, υπό τη διακριτική ονομασία Elafonisos Run, το οποίο θα λάβει χώρα για πρώτη φορά, από τις 28 έως τις 30 Ιουνίου και θα περιλαμβάνει αγώνες δρόμου 5 και 10 χιλιομέτρων, με σημείο εκκίνησης το κεντρικό λιμάνι του νησιού (σε διαφορετικό σημείο για την απόσταση των 5 χλμ.) και με σημείο τερματισμού την παραλία του Σίμου.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να αθληθούν και να περιηγηθούν στη φύση, να θαυμάσουν από κοντά την ομορφιά του νησιού και να ενισχύσουν την οικονομική ευημερία του, μεταλαμπαδεύοντας την εμπειρία τους σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Οι παράλληλες διαδρομές των 5 και 10 χιλιομέτρων θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο, 29 Ιουνίου, με ώρα εκκίνησης 09:00 π.μ. Μετά το πέρας των αγώνων θα ακολουθήσει απογευματινή εκδήλωση για την απονομή των βραβείων. Η συλλογή των αιτήσεων και των απαιτούμενων δικαιολογητικών θα πραγματοποιηθεί από τους διοργανώτρια εταιρεία Daily Nutrafit (Nutrition & Fitness) ενώ ο Δήμος Ελαφονήσου θα μεριμνήσει για όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας και φιλοξενίας των εθελοντών της διοργάνωσης.

Σκοπός του δήμου μας είναι η καθιέρωση του Elafonisos Run ως νέου ετήσιου θεσμού που θα ενισχύσει περαιτέρω τις διαρκείς προσπάθειές μας για την ανάπτυξη του εναλλακτικού αθλητικού τουρισμού στο νησί μας. Η συμμετοχή αλλά και η παρουσία σας θα μας τιμήσει αλλά και θα μας ενισχύσει προς αυτόν το σκοπό.