Ελαφόνησος - elafonisoshttps://elafonisos.inspacetime.gr
Διακρίσεις μαθητών Ελαφονήσου

Ο μαθητής της Γ’ Γυμνασίου (2013-2014) Ρουμάνης Παναγιώτης, έλαβε το πρώτο βραβείο στον Πανελλήνιο Μαθητικό Ποιητικό Διαγωνισμό “Άθλον Ποιήσεως – Γιάννης και Λένα Στρέφη – Κουτσοχέρα” που διοργανώνεται από το Δήμο της Μαρτυρικής Πόλης των Καλαβρύτων, ο οποίος διανύει την 20ή χρονιά του, εγκρίνεται από το Υπουργείο Παιδείας και αθλοθετείται από το Διεθνές Ίδρυμα Γιάννης και Λένας Στρέφη Κουτσοχέρα. Η βράβευση του ποιήματος με τίτλο “Ύμνος στη θυσία για τον Άνθρωπο” έλαβε χώρα την 12/12/2014 στη Μαθητική Εστία των Καλαβρύτων.

Η μαθήτρια της Α’ Γυμνασίου (2013-2014) Νεφέλη Σταθάκη, βραβεύτηκε στο 2ο Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό πρωτόλειου διηγήματος, ο οποίος διανύει επιτυχώς την δέκατη τέταρτη χρονιά του, εγκρίνεται από το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και αθλοθετείται από το «Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη». Το 3ο Βραβείο έλαβε το διήγημα με τίτλο  «Μια αληθινή φιλία» και η βράβευση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή,  30/11/2014  στο «Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη».

Ο Δήμος Ελαφονήσου συγχαίρει ολόψυχα τα παιδιά για τις διακρίσεις τους και ευχαριστεί τους εκπαιδευτικούς του νησιού για το αμέριστο ενδιαφέρον τους και την εκπαιδευτική τους δράση.