Ελαφόνησος - elafonisoshttps://elafonisos.inspacetime.gr
Γνωστοποίηση – απογραφή επιχειρήσεων, δημιουργία τοπικού καταλόγου & προβολή μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Δήμου

Με στόχο τη δημιουργία ευρετηρίου – ηλεκτρ. καταλόγου των επιχειρήσεων και των παρεχόμενων υπηρεσιών στην περιοχή, ο Δήμος καλεί όλες τις επιχειρήσεις που λειτουργούν νόμιμα στην Ελαφόνησο να στείλουν τις απαραίτητες πληροφορίες συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα, στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση webelafonisos.gov.gr

Οι πληροφορίες (επωνυμία, αντικείμενο και στοιχεία επικοινωνίας) θα αναρτηθούν στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου και συγκεκριμένα στο πεδίο «Επιχειρηματικότητα & Απασχόληση – Τοπικές Επιχειρήσεις». Η ανάρτηση των πληροφοριών στόχο έχει την πληροφόρηση και εξυπηρέτηση των κατοίκων, των επισκεπτών και των εν δυνάμει επενδυτών σε σχέση με τις νόμιμα λειτουργούσες επιχειρήσεις (εμπορικές, παροχή υπηρεσιών, κτλ) στην περιοχή.

Τα στοιχεία θα αξιοποιηθούν επιπλέον για διεξαγωγή ερευνών σχετικών με την επιχειρηματικότητα στην Ελαφόνησο (ανάγκες, δυνητικές επιχειρηματικές ευκαιρίες). Παράλληλα θα δημιουργηθεί κανάλι επικοινωνίας μεταξύ Φορέων και επιχειρήσεων με στόχο την ενημέρωση των τοπικών επιχειρηματιών για ευκαιρίες προβολής και δράσης.

Για την απογραφή και ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Δήμου των «τουριστικών επιχειρήσεων – ενοικιαζόμενα δωμάτια», θα υπάρξει ειδική ενημέρωση από τον αρμόδιο Φορέα (Σύλλογος Ενοικιαζομένων Δωματίων & Διαμερισμάτων Ελαφονήσου).

Κάθε επιχειρηματίας που θα επιστρέψει συμπληρωμένη τη φόρμα δεσμεύεται έναντι του Δήμου ότι η επιχείρησή του λειτουργεί νόμιμα και οι πληροφορίες που περιέχονται στη φόρμα είναι ακριβείς.

Για διευκρινίσεις επικοινωνήστε με την κα Μαρία Αρώνη, τηλ: 27340 61024